Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair ondernemen in de bouwsector

10 mei 2023 van 10:00 am tot 11:00 am

Ben jij werkzaam in de bouwsector en wil je kennismaken met circulaire business modellen die toegespitst zijn op jouw bedrijf of product? Meld je dan aan voor de gratis online kennissessie van CIRCO op 10 mei om 10 uur. In deze sessie zetten we uiteen hoe CIRCO bedrijven helpt met de eerste stappen in circulair ondernemen.

WAAROM
In de bouwsector krijgen we steeds meer te maken met grondstoffenschaarste, leverings- en prijsonzekerheid, hoge transportkosten en veranderende wet- en regelgeving. De nieuwe situatie vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen.

WAT
CIRCO Nederland verzorgt workshop trainingen om de eerste stappen te zetten in circulair denken en ondernemen. Hierbij wordt gewerkt met alle stakeholders in de keten. Door middel van CIRCO Tracks leer je als bedrijf dan ook samen met andere partners in de waardeketen hoe je grip kunt krijgen op de sterk veranderende omgeving en welke stappen voor jouw bedrijf nodig zijn om aan alle eisen te blijven voldoen.

DOEL
Creëer meer stabiliteit voor je bedrijf, krijg grip op de kosten en ga actief aan de slag met duurzaam en toekomstbestendig ondernemen.

VOOR WIE
Aannemers, bouwbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties, leveranciers en constructeurs.

Meld je hier aan

Gegevens

Datum:
10 mei 2023
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://amsterdam.impacthub.net/nl/event/online-circo-sessie-circulair-ondernemen-in-de-bouwsector/

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden