Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paris Proof Congres

30 november 2023 van 1:00 pm tot 5:00 pm

De klimaatdoelen zijn helder, we streven naar een Paris Proof gebouwde omgeving, een omgeving zonder CO2 uitstoot.  Maar hoe ziet dat eruit? Wat is er voor nodig om daar voor 2040 te komen?

Deze verduurzamingsopgave in de gebouwde omgeving gaat verder dan alleen het verminderen van de CO2-uitstoot door energiegebruik. Ook het bouwproces en de gebruikte materialen zorgen voor CO2-uitstoot. Daarom moeten we, naast de operationele uitstoot ook de materiaalgebonden emissies meenemen in het proces om een werkelijke Paris Proof gebouwde omgeving te krijgen.

Locatie en dagvoorzitter bekend

Dit en meer staat op het programma tijdens het jaarlijkse Paris Proof Congres op donderdag 30 november 2023. Het inhoudelijke programma wordt op dit moment samengesteld, maar we kunnen alvast de locatie en de dagvoorzitter bekend maken.

Het congres vindt dit jaar plaats in het duurzaam gebouwde kunstencomplex Amare in Den Haag. Het dagvoorzitterschap is in handen van Marianne Thieme, mede-oprichter van de Partij voor de Dieren.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het Paris Proof Congres, als eerste weten wat de verdere invulling van het programma is en wanneer je jezelf kan aanmelden? Abonneer je dan op de nieuwsbrief ‘Uitnodiging voor DGBC Evenementen’ via onderstaande button.

Gegevens

Datum:
30 november 2023
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/paris-proof-congres-2023-613

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amare
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden