Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Projectbezoek de Nijs Houtbouw Experience centre

1 februari 2023 van 1:00 pm tot 3:30 pm

Lente-Akkoord 2.0 en M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V. nodigen je graag uit voor een projectbezoek aan het De Nijs Houtbouw Experience Centre in Heerhugowaard op woensdag 1 februari 2023.

De Nijs gaat op de hoek van de Zuidtangent en de Westtangent in Heerhugowaard vier woongebouwen van elk zes etages en een twaalf etages tellende toren realiseren. Deze toren wordt het hoogste compleet uit massief hout opgetrokken woongebouw in Nederland.

Op het perceel is door De Nijs een mock-up (proefopstelling) gebouwd met daarin een studio en een twee- en driekamerappartement, ook wel het De Nijs Houtbouw Experience Centre. De omtrek van de mock-up is een kwart van de totale omtrek van één woongebouw.

Programma:

13.00 uur Inloop met thee/koffie

13.30 uur Presentaties

Tijdens de presentaties hoor je de mogelijkheden van bouwen in hout en ervaringen in het ontwikkeltraject van dit project.

14.45 uur Rondleiding

15.30 uur Einde napraten/borrel

Er is plek voor een bepaald aantal deelnemers, bij meer aanmeldingen dan plekken krijgen de leden van het programma Lente-akkoord voorrang.

Gegevens

Datum:
1 februari 2023
Tijd:
1:00 pm tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lente-akkoord.nl/agenda/projectbezoek-de-nijs-houtbouw-experience-centre

Organisator

Lente-akkoord
E-mail:
cb@lente-akkoord.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heerhugowaard
Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!