Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Renovatie vakbeurs

14 mei 2024 van 10:00 am tot 16 mei 2024 van 5:00 pm

Renovatie vakbeurs over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

De Renovatie vakbeurs is het event voor verbetering van bestaande woningen & utiliteitsgebouwen en vindt plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Het moment voor aannemers, installateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren.

Naast een compleet overzicht van leveranciers op de beursvloer is er een uitgebreid inhoudelijk programma met praktijktheaters en diverse lezingen en workshops waar de belangrijkste thema’s ook vanuit het perspectief van de gebouw-beheerder en – eigenaar zoals woningbouwcorporaties, VvE’sof gemeentes, scholen en zorginstellingen worden belicht.

Bezoekers van Renovatie vakbeurs zijn op zoek naar praktische oplossingen en direct toepasbare kennis die hen helpen het verbeteren van bestaande woningen, kantoren en andere gebouwen makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken.

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Of werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheid? En interesseert u zich vanuit zakelijk perspectief voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren? Dan mag u de Renovatie vakbeurs niet missen!

Over het aanbod op de beursvloer

  • 75% van hen bleef 2 uur of langer op de beurs
  • 26% van hen bezocht 10 of meer exposanten
  • 48% van hen maakte vervolgafspraken naar aanleiding van de beurs
  • 47% van hen gaat wellicht tot zeker investeren naar aanleiding van de beurs

Over het kennisprogramma
56% van de bezoekers beoordeelt het kennisprogramma met ‘goed’ tot ‘uitstekend’.

Over de beurs als geheel
73% van de bezoekers zou de beurs aanbevelen.

Op de Renovatie vakbeurs treft u zo’n 130 koplopers uit de renovatiebranche en circa 7.000 medebezoekers. Er zijn workshops, seminars en debatten. De vakbeurs gaat, net als vorig jaar, hand in hand met een uitgekiend kennisprogramma in 2 theaters.

Gelijktijdig met o.a. vakbeurs Monument

De Renovatie vakbeurs wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als o.a. de vakbeurs Monument, die gaat over beheer en onderhoud van onroerend erfgoed. Bezoekt u Renovatie vakbeurs? Dan heeft u ook gratis toegang tot vakbeurs Monument.

Bezoek dit event

Gegevens

Begin:
14 mei 2024 van 10:00 am
Einde:
16 mei 2024 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.renovatiebeurs.nl/

Organisator

54events
Telefoon
+31 (0)294 - 74 50 70
E-mail
beurs@54events.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0736293208
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden