Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEM van de Master #8 – online round table duurzaamheid en circulariteit

16 december 2021 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Gratis

Voor de laatste STEM van de Master uit ons vierluik dit jaar over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit stond een bijeenkomst op locatie gepland op donderdag 16 december. We hadden daarvoor Joline Frens uitgenodigd die je op speelse wijze wilde laten inzien welke stappen je op weg naar een duurzaam en circulair verdienmodel kunt zetten.

Maar het ‘game’ van Joline leent zich eigenlijk het beste voor een bijeenkomst waar je ook letterlijk rond de tafel met elkaar kunt werken en discussiëren. De aangescherpte coronamaatregelen maken een dergelijke sessie nu onmogelijk. Daarom verschuiven we deze naar een datum in het voorjaar 2022. Weten wanneer? Laat een bericht achter en we informeren je daar begin volgend jaar over.

Round table online
We vinden het onderwerp duurzaamheid en circulariteit echter te belangrijk om dit helemaal door te schuiven. Ook omdat we weten dat er best nog wel veel vragen leven bij algemeen managers, marketing, sales, innovatie, communicatie, financiële, operationele en overige professionals in technische B2B bedrijven.

Daarom gaan we op 16 december op het oorspronkelijke tijdstip online virtueel om de ronde tafel met een aantal experts die ingaan op jouw vragen over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit.

Ga met experts online in gesprek en stel je vragen
Tijdens deze round table zullen Gabby van Meer (strategisch duurzaam ontwikkelen), Reinier de Nooij (duurzaam en circulair is meetbaar) en Marcel van Enckevort (creating sustainable business) ingaan op de vragen die jij en andere deelnemers hebben.

Tevens gaan ze met jou en de andere deelnemers in discussie over een door henzelf in te brengen stelling rond de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit. Die discussie helpt je om jouw mind omtrent die businesskanten en -kansen op te maken of aan te scherpen.

Deelnemen?
Interesse in deelname aan deze aangepaste vierde masterclass uit ons vierluik? Je bent van harte welkom om donderdag 16 december een keer gratis kennis te komen maken met onze masterclasses. Meld je wel vooraf aan via deze link.

Gegevens

Datum:
16 december 2021
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/stem-van-de-master-8-expert-tafel-voor-jouw-vragen-en-businesskanten-van-duurzaamheid/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden