Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tech event Haarlem voor ouders & kind

21 november 2024 van 4:00 pm tot 7:00 pm

Gratis

Ouder-Kind Programma voor Onderwijskeuzes

Voor ouders met kinderen in groep 8 of de tweede klas van het VMBO. Leer samen meer over de rol van technologie in het onderwijs en hoe je je kind kunt begeleiden bij hun onderwijskeuzes. Gratis inschrijven en ontdekken!

Wil jij je kind helpen met de keuze voor het voortgezet onderwijs ? Als ouder speel je namelijk een grote rol bij het ontdekken en stimuleren van talenten van je kind en het maken van keuzes in het onderwijs. Daarmee ben je als ouder een belangrijke factor in de uitdaging om meer jongeren hun technische talent te laten ontdekken en ontwikkelen.

Er zijn ouders die denken dat je aanleg moet hebben voor techniek. Mis! Technische vaardigheden zijn wel degelijk te ontwikkelen. In een wereld die razendsnel verandert, komen ook tal van nieuwe en veranderende banen op. Van platformbeheerder tot dronevlieger en van AI specialist tot groene technoloog. Overal om ons heen zien we de invloed van technologie en digitalisering, van de zorg tot de bouw, van het onderwijs tot de biologie. Denk bijvoorbeeld aan hoe we onze smartphones gebruiken voor communicatie, internettoegang, navigatie en nog veel mee. Met kennis van technologie heb je naast relevante kennis, ook keuze uit een wereld aan boeiende carrièremogelijkheden.

Kom daarom samen met je kind langs en ervaar zelf dat techniek te leren is, inclusief het plezier dat het kind eraan kan beleven.

Wat kun je verwachten?
Bedrijven en VMBO scholen laten zien wat de banen en studiemogelijkheden in de nieuwe technologie en techniek zijn. Wil jij weten waar jouw kind warm voor loopt? Kom dan samen naar de Tech ouder-kindavond

Schrijf je kind en jezelf nu gratis in via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tech-event-haarlem-voor-ouders-kind-872409890467?aff=erelexpmlt !

Gegevens

Datum:
21 november 2024
Tijd:
4:00 pm tot 7:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tech-event-haarlem-voor-ouders-kind-872409890467?aff=erelexpmlt

Organisator

3DMZ (3D Makers Zone)
Telefoon
+31 (0)85 750 04 33
E-mail
hello@3dmakerszone.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

3D Makers Zone
Oudeweg 91-95, Met de auto: navigeer naar Ir. Lelyweg 11 Haarlem, NH 2031 CC Netherlands
Haarlem, 2031CC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0637343267

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden