Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TransitieMotor Stedelijke Ondergrond | De Bodemexpert van de toekomst met KOBO-HO

26 januari 2023 van 4:00 pm tot 5:30 pm

De Transitiemotor Stedelijke Ondergrond koerst door! Maandelijks bespreken we met jou de kansen en uitdagingen in de herinrichting van de stedelijke ondergrond. Hoe bieden we alle transities die een plek vragen in de ondergrond het hoofd? Welke rol spelen betrokken coalities daarin? Daar gaan we over in gesprek met steeds een nieuwe casus.

De volgende editie op donderdag 26 januari (16:00 – 17:30 uur) staat in het teken van de ideale bodemexpert van de toekomst.

Programma

We gaan in gesprek met Geert Roovers, lector Bodem en Ondergrond bij Saxion Hogeschool en trekker van het Kennis- en onderwijscentrum bodem en ondergrond voor het hoger onderwijs (KOBO-HO). In oktober sloten De Bouwcampus, het GPKL en KOBO-HO een samenwerkingsovereenkomst voor het lab Ondergrondse Infra, omdat we het belangrijk vinden bij te dragen aan goede bodemexperts – nu én later. Maar wat is dat eigenlijk, de ideale Bodemexpert van de Toekomst? En aan welke vragen zouden zij nu al kunnen werken?

Wanneer?

Donderdag 26 januari 16:00 – 17:30 uur (online)

Gegevens

Datum:
26 januari 2023
Tijd:
4:00 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/activiteiten#agenda_item-146

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!