Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Transitietour Gebiedsgerichte energietransitie

8 juni 2023

Wat als young professionals elkaar én ervaren professionals in de keten weten te vinden? Wat als op die manier ook verschillende vakgebieden en branches – lees: kennis! – aan elkaar gekoppeld wordt? Hét uitgangspunt van de Transitietour die we samen met de Bouwcampus, Koninklijke NLingenieurs, Rijksvastgoedbedrijf, NVDO, TVVL, NEPROM New Gen en Bouwend Nederland organiseren.

Het programma

Op 8 juni gaan we letterlijk on tour door Nederland. Met bussen maken we pitstops bij verschillende gebouwen/gebieden waar iets unieks is gedaan op het gebied van gebiedsgerichte energietransitie. Vervolgens wordt de opgedane kennis en ervaring toegepast op een praktijkcasus.

Praktische informatie

De Transitietour start vanaf de objectlocatie. Vervolgens gaan bussen apart langs verschillende praktijkvoorbeelden. Na alle opgedane inspiratie, komen de bussen samen terug op de objectlocatie. Hier gaan we in groepen uiteen om met de opgedane kennis en jouw eigen ervaring aan de slag te gaan met gebiedsgerichte energietransitie mogelijkheden voor het object.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!