Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterbouwdag

17 november 2022 van 9:30 am tot 5:00 pm

De Waterbouwdag 2022 zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 17 november in het Beatrixtheater bij de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jong professionals en studenten.

De waterbouw staat of valt bij goede samenwerking. Samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, tussen kennisinstituten en uitvoerende partijen en met maatschappelijke partners. Maar ook tussen professionals vanuit verschillende disciplines en culturen.

Goede samenwerking is cruciaal om de antwoorden te formuleren op de complexe vraagstukken op ons afkomen: klimaatverandering, stikstof, beperkte ruimte maar ook inclusiviteit, krappe arbeidsmarkt en volatiele prijzen. Hoe mobiliseren we die goede samenwerking? Hoe werken we samen met andere vakgebieden om te komen tot vernieuwende projecten? Hoe werken in onze projecten en organisaties mensen van verschillende achtergronden samen? En hoe leiden we de mensen op die dat kunnen?

Praten over samenwerken doen we al heel lang. We willen op de Waterbouwdag ook onderzoeken waarom het vaak in de praktijk mislukt: wat vraagt het van het individu en organisaties om goed samen te werken?

Kom naar de Waterbouwdag en laten we het samen hebben over samenwerken in de waterbouw. Wij zetten vast de eerste stap in de samenwerking met een externe co-host. De dagvoorzitters zijn dit jaar Stefan Aarninkhof en onze gastvoorzitter Annemieke Nijhof (directeur Deltares).

Gegevens

Datum:
17 november 2022
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Beatrixtheater
Jaarbeursplein 6A
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden