Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterbouwdag

28 oktober 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

De Waterbouwdag 2021 zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 28 oktober in het Beatrix Theater (Jaarbeurs) in Utrecht. We hopen elkaar dan weer live te kunnen ontmoeten. Indien het op dat moment toch nog niet mogelijk is een (volledige) fysieke bijeenkomst te organiseren dan zullen wij gaan bekijken welke mogelijkheden er wel zijn.

Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jong professionals en studenten.

HOE WERKT DE WATERBOUWDAG?

De Waterbouwdag is een jaarlijks terugkerend evenement. De Waterbouwdag geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België is het dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jonge professionals en studenten.

EIGEN PROGRAMMA SAMENSTELLEN MET ACTUELE PROJECTEN

In de ochtend en aan het einde van de middag volgen deelnemers aan de Waterbouwdag een plenair programma, bomvol sprekers. In de middag kunnen deelnemers hun eigen programma samenstellen, met een ruime keuze uit parallelle sessies. In deze sessies komen nieuwe ontwikkelingen en nationale- en internationale projecten aan bod. Ook kan je spraakmakende College Tours bijwonen. In de wandelgangen ontmoet je vele vakgenoten.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kivi.nl/afdelingen/bouw-en-waterbouwkunde/activiteiten/activiteit/waterbouwdag-2021

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Beatrixgebouw Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!