Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werksessie versnelling digitalisering gebouwde omgeving

31 mei 2022 van 11:00 am tot 7:00 pm

BouwDelta organiseert de eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging in de bouw te versnellen en verbreden. Kom ook en denk mee! Na afloop kun je deelnemen aan de digiborrel en vervolgens het digidiner.

Dat de Nederlandse ontwerp,- bouw- en installatiebranche ‘voor de grootste uitdaging ooit staat’ weten we nu wel. En dat digitalisering daarin een key enabler is, is ook bekend. Dat geldt in ieder geval zeker voor de meer dan 200 collega’s die zich inmiddels hebben aangesloten bij de BouwDelta-beweging. De vraag is wat ons betreft veel meer: #hoedan? Hoe slagen we erin om oude patronen en gewoonten te doorbreken en met elkaar een nieuwe en meer intensieve manier van samenwerking te realiseren?

Goede voorbeelden een boost geven
Om de goede voorbeelden die er zijn een boost te geven en om nieuwe samenwerkingsprojecten op te starten organiseert de BouwDelta een eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging te versnellen en te verbreden.

Het programma bestaat uit een werkconferentie en aansluitende borrel, waarvoor deelnemers zich afzonderlijk moeten inschrijven:

  • Een werkconferentie, van 11.00 u – 16.30 u
  • Een aansluitende borrel, van 16.30 u tot 17.30 u

Meer informatie en aanmelden (via Eventbrite) >

Gegevens

Datum:
31 mei 2022
Tijd:
11:00 am tot 7:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.digigo.nu/agenda/2107760.aspx?t=Werksessie-versnelling-digitalisering-gebouwde-omgeving-

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 1
Leusden, 3833 AV Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!