Links

Yuk Chi Acupunctuur is de acupuncturist in Haarlem. Haar acupunctuur Haarlem praktijk heeft drie behandelruimtes, is zeer professioneel en modern. Naast de traditionele Chinese geneeskunde met acupunctuurnaalden, bieden zij ook laser acupunctuur aan. Het is dan ook een zeer deskundige acupunctuurpraktijk met veel kennis en ervaring.

Het nieuwsplatform voor de industrie IndustrieVandaag richt zich op directie/managementsleden, engineers, techneuten en iedereen in die in de industrie werkzaam is. Met heel veel verschillende industrie nieuwsitems worden bezoekers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in vooral de industriële automatisering.

Acupunctuur Haarlem aan de rand van Haarlem-Noord is een grote, professionele en zeer moderne acupunctuurpraktijk met drie behandelkamers. Wij bieden acupunctuur aan met acupunctuur naalden (klassieke acupunctuur) en met hightech laser apparatuur (moderne acupunctuur).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!