Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barli: Ruim 30 jaar pionier in duurzaam prefab bouwen

19 januari 2024 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Bij bouwbedrijf Barli worden modulaire woningen in hout gebouwd. Jaarlijks worden er ca. 1000 stuks gebouwd in 5 productie- en assemblagehallen in Uden. Van betaalbaar tot bijzonder. Of het nu gaat om permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting. Met een modulaire houtbouwmethode en het kneedbare woningconcept Barli Base laat Barli zien dat bouwen efficiënter en duurzamer kan!

Circulair bouwen staat hoog in het vaandel:
Door de permanente kwaliteit kunnen de gebouwen en woningen namelijk, na gebruik, in zijn geheel op een andere locatie ingezet worden. Indien dit niet mogelijk is, kunnen ze gedemonteerd worden, waarbij de losse onderdelen weer voor andere projecten hergebruikt kunnen worden.

Daarnaast is er veel aandacht voor Groen & Duurzaam:
De basis van onze prefab bouwprincipe wordt gevormd door het toepassen van houtskeletbouw. Houtskeletbouw is milieuvriendelijk, zowel tijdens de levensduur van de woningen als in de bouwfase. Naast de toepassing van prefab houtskeletbouw is er ook aandacht voor het verwerken van duurzame materialen.

Organisator

KIVI
Telefoon
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden