Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Business Development in technische B2B

21 mei 2024 van 6:30 pm tot 9:45 pm

Dé opleiding voor markt- en klantgerichtheid in technische B2B gaat dinsdag 7 november zonder meer van start. Maar je kunt nog deelnemen. Je leert meer over de rol van marketing, sales, innovatie en communicatie bij de business development van jouw technische bedrijf en werkt aan een case voor jouw bedrijf om de aangereikte theorie en modellen direct in de praktijk te brengen en resultaten mee te bereiken.


Marketing voor ingenieurs.
Deze opleiding (voorheen: Industrial Business Marketing & Sales) is speciaal ontwikkeld voor professionals en vakspecialisten werkzaam in technische BtoB omgevingen. De opleiding is nu echter breder en beslaat het hele domein van business development. Maar blijft praktijkgericht en legt tegelijkertijd een stevige theoretische basis voor verdere ontwikkeling in het vakgebied industriële marketing, innovatie en sales. Zeer geschikt voor mensen werkzaam in marketing, communicatie, engineering, R&D/innovatie, sales, technical en customer support, productie en logisitiek maar ook algemeen management.

Wat bereik je?
– Je doet ideeën op om de business development aanpak van je bedrijf te verbeteren.
– Je leert de basisprincipes van marketing-, innovatie- en salesmanagement toe te passen.
– Je krijgt beter inzicht in klantwensen en hoe je die vertaalt naar oplossingen.
– Je gaat effectiever en efficiënter werken doordat je betere keuzes kunt maken.
– Je krijgt inspiratie om de klantgerichtheid van jezelf en collega’s te verbeteren.
– Je wordt een professionele gesprekspartner voor management en klanten waardoor de interne samenwerking verbetert en gewerkt kan worden aan een betere klantrelatie.
– Na afronding van deze opleiding heb je een stevige basis gelegd voor een verdere ontwikkeling op het
gebied van marketing en sales in een technisch BtoB bedrijf.

Actueel en praktijkgericht
Kennisverwerving vindt in dit programma plaats door zelfstudie, bijeenkomsten en praktijkopdrachten. Je bereidt geselecteerde literatuur/artikelen zelfstandig voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt de stof toegelicht en maken we snel een vertaalslag naar je eigen praktijk. Je gaat actief aan de slag met de stof en ontdekt of bepaalde theorieën, modellen en concepten jou helpen nieuwe inzichten te verkrijgen en beter keuzes te maken. Een praktijkopdracht die je gedurende de looptijd van het programma uitvoert, daagt je maximaal uit actuele marketingconcepten toe te passen in je dagelijkse praktijk. Je sluit je opdracht af met een korte presentatie

Meer informatie of een keer overleggen?
Klik voor meer informatie over dit programma, de planning en de start van een nieuwe cyclus op de button voor meer informaatie.

Of neem gerust contact op als je eerst wil overleggen of deze opleiding aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte? En uiteraard geven we je dan tevens meer informatie over deze opleiding en antwoord op eventuele vragen die je hebt. Je kunt ons laten weten dat je contact wilt via het formulier achter deze link.

Bellen met Willem de Vries kan natuurlijk ook: 06 204 275 84

Meer informatie. Ook over hoe je deel kunt nemen!

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2024
Tijd:
6:30 pm tot 9:45 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/opleiding-industrial-business-development-marketing-sales/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden