Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beton Event

14 juni 2022 van 10:00 am tot 6:30 pm

Al meer dan 60 jaar organiseren wij hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland! Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en/of deelnemen aan het congresprogramma.

JUNI 2022!
Het Beton Event 2022 wordt georganiseerd op dinsdag 14 juni. Deze dag staat in het teken van kennis opdoen, kennis delen en kennismaken. Het kennisprogramma is opgesteld door onze programmacommissie, bestaande uit een vertegenwoordiging van professionals uit de sector. Naast kennisdeling staat kennismaken en netwerken centraal. De locatie die wij hiervoor hebben gekozen is de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Ontmoetingsplaatsen, het welbekende netwerkplein en de uitreiking van de Betonprijs 2021 zullen op deze dag niet ontbreken.

Panorama Beton, de Verdieping
In 2020 stond het thema ‘Panorama Beton, De Verdieping’ centraal op het volledig online georganiseerde Beton Event. Met deze keuze haakte de organisatie in op het overheidsthema ‘Panorama Nederland’. Daarin moedigde het College van Rijksadviseurs (CRa) aan om met een overkoepelende blik te kijken naar de inrichting van ons land voor de komende dertig jaar tot aan 2050.

Gegevens

Datum:
14 juni 2022
Tijd:
10:00 am tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.betonevent.nl/

Organisator

Betonvereniging
Telefoon:
0182-539233
E-mail:
info@betonvereniging.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!