Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betaalbaar, circulair renoveren

13 april 2022 van 8:30 am tot 5:30 pm

Hoe kun je circulair en betaalbaar renoveren, waarbij gezondheid, comfort en de bewoner niet uit het oog wordt verloren? Die vraag vormt het uitgangspunt van het internationale Active House Symposium op woensdag 13 april 2022 in De Doelen in Rotterdam.

Het Active House Symposium in De Doelen toont hoe je betaalbare, gezonde gebouwen kunt maken waarbij de bewoner centraal staat

Er komt veel af op gemeenten en corporaties. Woningen in Nederland moeten van het gas af, moeten voldoen aan de BENG en de Wet Kwaliteitsborging en dat alles met het Klimaatakkoord in het achterhoofd. Jammer dat bij al die gewenste maatregelen vooral de energetische kant wordt belicht. Het welzijn van de bewoner dreigt onderbelicht te raken. Nergens voor nodig!

Waar begin je als gemeente?

Maar hoe pak je een grondig, circulair renovatieproject aan als gemeente of corporatie of gebouwbeheerder? Waar begin je? Het internationale Active House Symposium geeft hierop het antwoord.

Op woensdag 13 april 2022 wordt in De Doelen getoond hoe je kwaliteit meetbaar kunt maken. Op deze interactieve dag zijn er inspirerende internationale sprekers zoals Bas Hasselaar, Song Yehao, Duzan Doepel, Daan Bruggink en Marcel van den Noort, worden er praktijkvoorbeelden getoond en worden er diverse deelsessies gehouden.

Toekomstbestendig buurten

Het Active House Symposium toont hoe je betaalbare, gezonde gebouwen kunt maken waarbij de bewoner centraal staat. Gebouweigenaren krijgen inzicht over hoe ze gezonde, veilige en toekomstbestendige buurten en woningen kunnen realiseren.

De bezoeker komt op 13 april alles te weten over gebouwen met een comfortabel binnenmilieu en het belang van veel daglicht. Daarnaast is er de uitreiking van de Active House Award en worden de hernieuwde Active House Specificaties gepresenteerd.

Klik hier voor het programma

Klik hier voor Tickets

Gegevens

Datum:
13 april 2022
Tijd:
8:30 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://login.invitat.io/event/load/587

Organisator

Active House Nederland
E-mail
info@activehousenl.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Doelen
Rotterdam, Nederland + Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden