Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DSGO Werkconferentie

14 april 2022 van 11:30 am tot 5:00 pm

Twee keer per jaar vindt een werkconferentie plaats waarin iedereen die belangstellend of -hebbend is welkom is mee te denken.

In 2022 en 2023 organiseren we elk half jaar een werkconferentie, om uit te leggen wat DSGO is en zou kunnen zijn, om je bij te praten over de voortgang in de ontwikkeling ervan en ook om gezamenlijk te werken aan het stelsel. De werkconferenties staan in het teken van de vier stappen in het programma Ontdekken, Ontwikkelen, Bouwen en Borgen. Jullie bijdrage hieraan is essentieel en kunnen we niet missen!

Een goed werkend digitaal stelsel is namelijk een stelsel dat praktische meerwaarde heeft in de gehele keten van assetmanagement tot en met bouwrealisatie en onderhoud. Daarom is het cruciaal om samen op te trekken in het ontwerpen, implementeren en ervaringen opdoen. Om elkaar goed te begrijpen en te weten wat we wel en ook niet direct kunnen oplossen met het gebruik van een digitaal stelsel.

Meld je nú aan

Heb je interesse of belang bij een goed functionerend digitaal stelsel voor de gebouwde omgeving? Meld je dan aan voor de eerste werkconferentie op donderdag 14 april. Vanaf 11.30 u ben je welkom.

 Direct aanmelden (via Eventbrite) 

Gegevens

Datum:
14 april 2022
Tijd:
11:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.digigo.nu/agenda/2082799.aspx?t=DSGO-Werkconferentie

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 1
Leusden, 3833 AV Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!