Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betaalbare nieuwbouw & parkeerbeleid

10 februari 2022 van 10:00 am tot 11:30 am

Je wilt graag betaalbare nieuwbouw ontwikkelen, maar je zit vast aan een strikt gemeentelijk parkeerbeleid. Hoe kun je als corporatie toch aan je opgave voldoen en wat doe je als de doelstellingen van de gemeente en de doelstellingen van de corporatie elkaar bijten? Zijn al die parkeerplaatsen echt nodig? Wat zijn de ontwikkelingen rondom de normen voor parkeerbeleid? Daarover praten we tijdens de webinar Betaalbare nieuwbouw & parkeerbeleid.

Frank Aalbers van Bureau Goudappel schetst het parkeerbeleid van de toekomst in Nederland en gaat dieper in op trends en ontwikkelingen. Barend Jansen van de Provincie Zuid Holland presenteert praktijkvoorbeelden van hoe het anders en slimmer kan.

Corporatie De Sleutels uit Leiden overweegt om minder parkeren te realiseren, wat de beschikbaarheid en betaalbaarheid van nieuwbouw ten goede komt. Sandra van Straaten en Justin van der Ven vertellen over de voordelen en mogelijke barrières, aan de hand van een casus.

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-02-10-webinar-betaalbare-nieuwbouw-parkeerbeleid

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon
088 233 3700
E-mail
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden