Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Road to Smart Factory

10 februari 2022 van 8:00 am tot 5:00 pm

Donderdag 10 februari 2022 organiseren Voortman Steel Machinery en Reijrink Staalconstructie in samenwerking met Infosteel en Bouwen met Staal het webinar ‘Road to Smart Factory’.

Het roept ongetwijfeld herkenning op: Efficiëntie verhogen en kosten verlagen. Investeren in je onderneming om daarmee continuïteit en groei te waarborgen. En tegelijkertijd omgaan met enorme tekorten aan technisch personeel. Voortman Steel Machinery begrijpt als geen ander welke uitdagingen onze staalbouwers en staalleveranciers aangaan. Daarom zetten zij vol in op volledige automatisering van productie en het behalen van maximale output. Met de nodige kennis, ervaring en nauwkeurige data simulaties zijn zij in staat hun productportfolio en totaaloplossingen als maatwerk aan te bieden.

Een mooi voorbeeld is Reijrink Staalconstructie. Zij zitten midden in de transitie naar ‘Smart Factory’. Een unieke samenwerking met Voortman laat zien welke stappen er genomen zijn naar het uiteindelijke doel: eindigen in de top-5 van meest geautomatiseerde staalbouwers van Nederland.

Tijdens ons webinar op 10 februari nemen we je mee naar Reijrink Staalconstructie. Zij geven openheid in hun groei en uitdagingen. Welke stappen hebben zij genomen? Hoe gaan zij om met automatisering? Samen met Voortman laten zij trots hun laatste investering zien. En niet geheel onbelangrijk, wat is de impact voor het personeel en de werkvoorbereiding? Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het live webinar vragen te stellen aan onze experts.

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
8:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/webinar-voortman-reijrink/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon
+31 (0)88 353 12 12
E-mail
info@bouwenmetstaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden