Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beurs Eigen Huis

22 september 2023 van 10:00 am tot 24 september 2023 van 5:00 pm

Beurs Eigen Huis

Bezoek de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Met ruim 200 exposanten de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Slim (ver)bouwen!

Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing komt veel kijken. Offertes vergelijken, een vergunning aanvragen en de financiering regelen. Vereniging Eigen Huis helpt je door het hele (ver)bouwproces met advies, exclusieve diensten, collectieve (inkoop)kracht en ledenvoordeel. Ze beantwoorden vragen als: wat gaat het kosten? Hoe kan je het financieren? En waar moet je op letten bij de oplevering? Ze helpen je graag de bekende valkuilen te ontwijken.

Vereniging Eigen Huis is ook aanwezig op Beurs Eigen Huis. De specialisten van Vereniging Eigen Huis geven dagelijks presentaties op het sprekerspodium. Kom naar de presentaties en stel je vragen in de Vereniging Eigen Huis stand. Zo komt je droomhuis stap voor stap dichterbij.

Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen een aantrekkelijke korting voor de beurs. Houd voor deze beursaanbieding de nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine in de gaten.

Gegevens

Begin:
22 september 2023 van 10:00 am
Einde:
24 september 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.realiseerjedroomhuis.nl/

Organisator

Expo Communications
Telefoon
076 - 571 03 51
E-mail
info@expocommunications.nl

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden