Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Architect@work

27 september 2023 van 9:30 am tot 28 september 2023 van 5:00 pm

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

U heeft gratis toegang tot ARCHITECT@WORK na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging (deze uitnodiging heeft een waarde van 100 EUR). Heeft u geen code, klik dan hier.

Tot dusver werd ARCHITECT@WORK iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen”, vertelt Anne Laure Van de Ginste van ARCHITECT@WORK enthousiast.

“Dit jaar houden we ARCHITECT@WORK in Amsterdam, in 2024 weer in Rotterdam, en dan in 2025 weer in Amsterdam, enzovoorts.”

Het thema van ARCHITECT@WORK is opnieuw ‘Healthy Materials’. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh).

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands hun innovaties tonen. Honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

Eerste sprekers bevestigd
Ondertussen hebben we de eerste sprekers op ARCHITECT@WORK bevestigd. Op de eerste dag van de beurs, op woensdag 27 september, geeft architect Oana Bogdan (&bogdan) een lezing over de verduurzaming van de stedelijke omgeving en hoe ze daar in projecten in België en Nederland gestalte aan geeft.

Op de tweede dag van ARCHITECT@WORK, op donderdag 28 september, geven architecten Aleksander Guldager Kongshaug (GXN) en Christian Veddeler (3XN) een lezing over bouwen in hout en hoe dat in Denemarken nu vorm krijgt. Daarbij zal onder andere ingezoomd worden op een uiterst duurzaam en volledig houten hotel dat GXN onlangs heeft afgerond.

Andere sprekers zijn architect Nina Aalbers (ArchitectuurMaken) over circulair, biobased en energiepositief bouwen en architect Joost Roefs (De Twee Snoeken) over bouwen met kalkhennep. Ook zal stedenbouwkundige Marco Broekman (BURA) in een lezing ingaan op het ontwerp voor de transformatie van het Hembrugterrein tot woonwerkgebied.

ARCHITECT@WORK vindt plaats op 27 en 28 september 2023 in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam. Kijk voor meer informatie op www.architectatwork.nl.

U heeft gratis toegang tot ARCHITECT@WORK na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging (deze uitnodiging heeft een waarde van 100 EUR). Heeft u geen code, klik dan hier.

Dit vakevenement wordt hybride georganiseerd. De lezingen zijn via een livestream te volgen en de gepresenteerde noviteiten zijn ook online te vinden. Bovendien kunnen afspraken ook online ingepland worden met de exposanten. “Want dat blijft toch het leukste”, vertelt Anne-Laure Van de Ginste van ARCHITECT@WORK: “Om het live mee te maken en weer écht met elkaar in gesprek te gaan!”

Door heel Europa
Naast de edities in Amsterdam en Rotterdam wordt ARCHITECT@WORK door heel Europa georganiseerd. Dit jaar vindt het event nog plaats in Hamburg, Stuttgart, Milaan, Parijs, Lissabon, Bordeaux en Düsseldorf.

Gegevens

Begin:
27 september 2023 van 9:30 am
Einde:
28 september 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://architectenweb.nl/agenda/event.aspx?ID=41717

Locatie

Taets Art and Event Park
Middenweg 62
Zaandam, 1505 RK Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden