Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BNA Architectendag

4 november 2021 van 1:30 pm tot 5:30 pm

Tijdens de BNA Architectendag gaan we dieper in op vragen die spelen bij architecten, opdrachtgevers en gebruikers: wat is de betekenis van architectuur voor mensen (en de aarde)? En hoe meet je de impact ervan op economie, ecologie en samenleving? We zien het samenwerken aan waardecreatie met gebruikers, opdrachtgevers en partners als een belangrijke leidraad voor de Architectendag. Waardecreatie in de breedste zin des woords, dus we koppelen het graag aan thema’s waar we als BNA beleidsmatig aan werken: duurzaamheid, digitale innovatie en de waarde van architectuur voor mens en maatschappij. Daarnaast zoomen we in op zachte waarden binnen bureaus, denk aan werkgeluk en (de kracht van) diversiteit.

Meld je al aan!

Kom dus naar de BNA Architectendag op 4 november in Eindhoven om met elkaar en deskundigen dit te bespreken en elkaar te ontmoeten (live!).

Voor en door leden
De BNA Architectendag is een jaarlijks event dat verdieping en achtergronden biedt op de belangrijkste ontwikkelingen van het architectenvak en de maatschappij. Je kunt er kennis opdoen via experts, samenwerken én samen denken over actuele vraagstukken en elkaar ontmoeten. De BNA Architectendag wordt georganiseerd voor en door BNA-leden.

Uitreiking BNA Kubus
Als slot van de BNA Architectendag wordt de BNA Kubus uitgereikt aan een architect of ruimtelijk ontwerper die zowel ambachtelijk als conceptueel excelleert in vakmanschap, die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het vak en de architectuur ‘in den brede’, en die een herkenbaar en innoverend oeuvre heeft opgebouwd.

Gegevens

Datum:
4 november 2021
Tijd:
1:30 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bna.nl/agenda/bna-architectendag-2021/de-kazerne-eindhoven-04-11-2021

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon
+31 20 555 36 66
E-mail
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kazerne, Eindhoven
Paradijslaan
Eindhoven, Netherlands
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden