Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwen rond het spoor – ruimtelijke ontwikkeling en opgave

29 september 2022 van 5:00 pm tot 8:00 pm

Op donderdag 29 september 2022 organiseert de afdeling Rail van KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs) de activiteit “Bouwen rond het spoor”.

In Nederland zijn steeds meer binnenstedelijke ontwikkelingen en grote bouwopgaven vlakbij het spoor. Middels deze fysieke activiteit wordt u meegenomen in de wereld van de gebouwde omgeving met mooie raakvlakken voor de spoorinfrastructuur. Tijdens deze activiteit nemen diverse specialisten mee in het werkveld om rondom het spoor te bouwen. Vanuit het ingenieursbureau Arcadis neemt Verali von Meijenfeldt vanuit haar expertise mee over planstudie ontwikkelingen. Paul Dreef (SPIE, voorheen Strukton Worksphere) neemt u mee vanuit het aannemers perspectief en digitaal ontwerpen en Caroline Brunekreef (ProRail) een gebiedsontwikkelingen bij knooppunten.

KIVI afdeling Rail nodigt u van harte uit om inzicht te verkrijgen voor deze mooie initiatieven en toepassingen bij het spoor!

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
5:00 pm tot 8:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kivi.nl/afdelingen/railsystemen/activiteiten/activiteit/bouwen-rond-het-spoor-ruimtelijke-ontwikkeling-en-opgave

Organisator

KIVI
Telefoon
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Arcadis
Piet Mondriaanlaan 26
Amersfoort, 3812 GV Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden