Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Conceptenboulevard LIVE

14 maart 2024 van 9:30 am tot 5:00 pm

Kom naar Conceptenboulevard LIVE, hét evenement waar conceptaanbieders, de toeleverende industrie en professionele opdrachtgevers samenkomen! Ben jij klaar om geïnspireerd te worden door de nieuwste concepten en innovaties uit de markt?

Tijdens Conceptenboulevard LIVE kun je in gesprek gaan en zelf ervaren hoe conceptueel bouwen slimmer, sneller én met een betere prijs-kwaliteitverhouding kan zijn. Je hoort de ervaringsverhalen van collega corporaties en gemeentes en je kan de aanwezige conceptaanbieders en experts van de toeleverende industrie het hemd van het lijf vragen. Dit evenement wordt georganiseerd door Netwerk Conceptueel Bouwen en is speciaal bedoeld voor professionele opdrachtgevers.

 

Wat mag je verder verwachten?

Afnemer en conceptaanbieder gaan gericht (en op afspraak) met elkaar in gesprek. Daarnaast wordt er een plenaire themasessie georganiseerd. Deze dag ontvang je actuele kennis over conceptueel bouwen: Samenwerken in de bouw?! Hoe organiseren we dat? Vanuit welke ‘afspraken’ gaan we werken? Hoe zoeken we de samenwerking met gemeenten, welstand en nutsbedrijven op. Wat verandert in het proces? Aan welke bouwconcepten kan je dan denken? Hoe zit het met onderhoud, beheer en duurzaamheid? Welke materialen worden gebruikt en hoe ziet het proces eruit?

 

Programma & Indeling

Jouw persoonlijke programma wordt afgestemd na aanmelding. In de volgende stap (bij registratie) kun jij jouw favoriete top 5 conceptaanbieders aan ons doorgeven. TIP: Kijk op Conceptenboulevard.nl om alle deelnemende conceptaanbieders en hun concepten te zien. Je ontvangt een week voor het event een mail met daarin jouw persoonlijke programma.

 

Doelgroep & Kosten

Werk jij bij een corporatie, ontwikkelaar, gemeente of overheid en wil jij je kennis vergroten, netwerken met experts en de laatste trends in conceptueel bouwen ontdekken? Dan is dit evenement voor jou! Deelname is gratis voor alle NCB leden, Aedes leden, corporaties, gemeenten, overheid en Vrienden van NCB.

Gegevens

Datum:
14 maart 2024
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.conceptueelbouwen.nl/events/conceptenboulevard-live

Locatie

BAM Homestudios
Proostwetering 31
Utrecht,
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden