Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Ingenieur

13 maart 2024 van 9:00 am tot 9:00 pm

Wij ontmoeten jou graag op 13 maart 2024 op de Haagse Hogeschool voor het KIVI Jaarcongres en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs 2024. Heb je een passie voor techniek, ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, wil je je laten inspireren en/of gewoon een leuke, onderhoudende dag hebben? Noteer deze datum dan in je agenda en meld je aan!

Jaarcongres: Engineering the Future

Het KIVI Jaarcongres is een mooie gelegenheid om geïnformeerd te worden over technische ontwikkelingen die relevant zijn voor ingenieurs, je netwerk uit te breiden en oude bekenden te ontmoeten. Op het KIVI Jaarcongres 2024 richten wij de blik op de toekomst. Welke bijdragen gaan ingenieurs leveren aan de transities van morgen? Welke uitdagingen nemen die transities met zich mee? En welke antwoorden moeten ingenieurs hier op vinden? Diverse technische vakgebieden zullen in de keynotes en paralelsessies de revue passeren, maar we zullen ook buiten het bekende ingenieurswereldje kijken voor verfrissende en inspirerende bijdragen.

Programma

Dagvoorzitter is Arnold Groot. Met keynotes van o.a. David Abbink en Lotte Krabbenborg. En paralelsessies met o.a. Jorn Bleijs (Kapitein ter zee bij Commando Materieel en IT) over Sensorsystemen bij de Koninklijke Marine en Petra Wijnja (Majoor Koninklijke Luchtmacht) over Ruimtevaart: Gebruik en beveiliging van de ruimte.

Gegevens

Datum:
13 maart 2024
Tijd:
9:00 am tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kivi.nl/activiteiten/activiteit/dag-van-de-ingenieur-2024

Organisator

KIVI
Telefoon
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Haagse Hogeschool (Den Haag)
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag, 2521 EN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 - 445 8888
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden