Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Duurzaam Verwarmd

7 september 2020 van 10:00 am tot 9 september 2020 van 6:00 pm

Duurzaam Verwarmd vakbeurs

Vakbeurs Duurzaam Verwarmd – verwarming voor vakmensen

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Duurzaam Verwarmd is dit jaar 25% groter dan voorheen en brengt zo nog meer exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector met elkaar in contact. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Alle ontwikkelingen & innovaties op één plek

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht. In het unieke Heat Home vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.

Met de overgang van EPC naar BENG, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Dankzij het diverse aanbod aan exposanten en workshops is Duurzaam Verwarmd hier de uitgelezen gelegenheid voor. Ook mooi? De aanwezigheid van het Heat Home. Dit life-size, duurzaam verwarmde huis staat midden op de beurs en geeft u een kijkje in het heden en de toekomst van duurzame verwarming.

Gegevens

Begin:
7 september 2020 van 10:00 am
Einde:
9 september 2020 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.duurzaamverwarmd.nl/

Organisator

Good! Events & Media
Telefoon:
072-5729794
E-mail:
info@good.nl

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen, 2141 SB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
023-5660140
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!