Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Projectontwikkeling

4 november 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

€ 295

Dag van de Projectontwikkeling: Con-Act Now

De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoed-professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. De Dag van de Projectontwikkeling wordt georganiseerd door de NEPROM in samenwerking met partijen en organisaties die betrokken zijn bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Wij willen op de DVDP dan ook zoveel mogelijk disciplines bij elkaar brengen om met en van elkaar te leren. Dit doen we door de verschillende invalshoeken en belangen te belichten en professionals met verschillende disciplines aan het woord te laten, ieder vanuit zijn/haar eigen vakmanschap, kennis en kunde.

De edities van 2012 t/m 2019 waren stuk voor stuk succesvol met deelname van jaarlijks zo’n 500-800 beslissers en professionals van zowel marktpartijen als overheden.

Programma

09.00 uur  Ontvangst koffie/thee
10.00 uur  Welkom en opening door Desirée Uitzetter (voorzitter NEPROM en directeur Gebiedsontwikkeling BDP)
10.30 uur  Filosofie van het genoeg door Ad Verbrugge (filosoof)
11.15 uur  Koffie/thee break
11.45 uur  Sessies eerste ronde
12.45 uur  Lunchbreak
13.45 uur  Op zoek naar verbinding door  Ruben Terlou (documentairemaker)
14.15 uur  Korte wisselpauze
14.30 uur  Sessies tweede ronde
15.30 uur  Koffie/thee break
16.00 uur  Alles kan anders door Jeroen Smit (journalist)
16.45 uur  Borrel

Ga voor een toelichting op het programma en voor een overzicht van de verschillende sessies naar de site van DVDP.

Doelgroep

De DVDP is het event to be voor iedereen met een warm hart voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Voor alle vakgenoten bij gemeenten, provincies, Rijk, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouwers en alle andere professionele partijen.

Kosten

Voor leden van de partners van de DVDP geldt het gereduceerde tarief van 295 euro (exclusief btw). Attendeer ook uw collega’s op deze bijzonder dag.

Aanmelden

Wilt u meedenken, -praten en -werken aan de vernieuwingen in uw vakgebied? Meldt u dan aan. Maar haast u wel, want vol is vol!

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
s-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!