Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maak kennis met de principes van Business Development in technische B2B

31 oktober 2023 van 9:10 am tot 10:00 am

gratis

Wil je meer weten over de rol van business development in technische B2B? En hoe innovatie, marketing en sales hierbij een rol spelen? Maak dan kennis met de principes van Industrial Business Development tijdens deze (gratis) online sessie

Laat je inspireren
Tijdens deze interactieve online sessie gaan we in op het toenemende belang van een gestructureerde aanpak van innovatie, marketing en sales voor technische B2B bedrijven. We gaan daarbij in op de rol van marketing bij het innovatieproces en hoe marketing en sales voor, tijdens en na de introductie van een product of dienst interacteren met elkaar. Ook maken we de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Wat de kenmerken van industrial marketing zijn. En laten we je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is, dat zeker ook van belang is voor bestaande producten en diensten.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een ‘goods dominant logic’ naar ‘service dominant logic’ organisatie.

Online inspiratiesessie
Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de meer inzicht over de principes en kenmerken van Business Development in een technische B2B omgeving.

Deelnemen?
Laat je daarom inspireren voor het toepassen van de principes van de MABA-analyse tijdens deze sessie. We verzorgen deze online via TEAMS op de genoemde datum en het aangegeven tijdstip.  Na aanmelding ontvang je de deelnamelink.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2023
Tijd:
9:10 am tot 10:00 am
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inschrijving-opleidingen-stem-imc/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden