Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De eerste stap naar circulair produceren

20 april 2022 van 10:00 am tot 11:00 am

Het aantal consumenten in de wereld stijgt en daarmee ook de vraag naar producten. Grondstoffen om producten te maken worden steeds schaarser en duurder. We moeten daarom slimmer omgaan met grondstoffen en materialen om in de behoefte te voldoen. Hergebruik is hier één van, we noemen dit een circulaire economie. Maar hoe doet u dat, in 2030 minimaal 50% minder mineralen, fossiele grondstoffen en metalen gebruiken? Hoe kunt u binnen uw bedrijf van lineair naar circulaire produceren?Het is niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. De sleutel ligt in het vinden van waardeverliezen en daarmee de kansen tot waardebehoud. Zet samen met ons de eerste stap.

Datum: Woensdag 20 april 2022
Starttijd: 10.00 uur
Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 uur en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als u beschikt over een computer met internetverbinding.

Kosten
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. wel verwachten we van u dat u zich vooraf als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis.

Aanmelden
> Meld je aan via de website van Teqnow.

Gegevens

Datum:
20 april 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://teqnow.nl/agenda/webinar-de-eerste-stap-naar-circulair-produceren

Organisator

Teqnow
Telefoon
030-6053344
E-mail
info@teqnow.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden