Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – welke business development passie deel jij met ons?

15 april 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

We hebben allemaal wel ergens een passie voor. De een voor koffie, de ander voor sport of juist techniek.

Deelnemers aan STEM Industrial Marketing Community hebben zonder meer ook passie voor business development in een technische B2B omgeving.

Vorige week vrijdag deelden we tijdens het STEMmingscafé al wat van die passies over het vak. Zoals die voor en over innovatie en marketing.

Maar we waren daar zeker nog niet over uitgesproken en zijn benieuwd naar welke passie rond Business Development je (nog meer) met ons wilt delen. Juist ook als je (nog) geen deelnemer bent van onze community van managers en professionals met passie voor marketing,sales, communicatie en innovatie in technische B2B.

Daarom praten we tijdens het STEMmingscafé van 15 april nog wat verder over met je.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?
Kom je ook (weer) aanwaaien en met elkaar discussiëren over de betekenis van al die cijfers voor de business development van bedrijven in technische B2B sectoren.

Het STEMmingcarfé; de wekelijkse VrijMiBo met inhoud en gezelligheid voor managers, marketing, sales, communicatie en innovatieprofessionals werkzaam in de maakindustrie, bouw en installatietechniek.

Je bent van harte welkom om online deel te nemen van 13.30 tot 14.30 uur. Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Gegevens

Datum:
15 april 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden