Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzaam Construeren van gebouwen

9 november 2022 van 4:00 pm tot 7:30 pm

VNconstructeurs houdt in het najaar een webinarserie over Duurzaam Construeren. De webinars vinden plaats op 9 november 2022, 23 november 2022,  18 januari en 15 februari 2023 (onder voorbehoud). De serie past binnen de focus op duurzaamheid in de strategie van VNconstructeurs. De sessie op 9 november 2022 is de eerste uit de serie.  

Webinar 1:  duurzaam ontwerpen voor gebouwen + workshop duurzaam ontwerpen

Een duurzaam ontwerp wordt steeds relevanter voor gebouweigenaren en de overheden komen met strengere regelgeving. Welke ontwerpkeuzes heeft de constructeur en welke belangen moeten afgewogen worden? Hoe reken je op hoofdlijnen aan de embodied carbon in de constructie? Met welke wet- en regelgeving krijgt de constructeur te maken? Vragen die in de eerste bijeenkomst en workshop worden behandeld.

Gegevens

Datum:
9 november 2022
Tijd:
4:00 pm tot 7:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/webinarserie-duurzaam-construeren-2/

Organisator

Vereniging Nederlandse Constructeurs / VN Constructeurs
Telefoon:
085 401 63 47
E-mail:
secretariaat@vnconstructeurs.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!