Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CROW Infradag

10 november 2022 van 9:00 am tot 4:00 pm

De CROW Infradag 2022 vindt dit jaar als eendaags congres plaats op donderdag 10 november 2022 op een unieke locatie: bij Boskalis in Rotterdam. Wil jij ook op de hoogte blijven van en je bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de Nederlandse infra? Kom dan naar de CROW Infradag 2022, het congres waar je diepgaande inhoudelijke kennis en ervaringen kunt delen met je vakgenoten uit Nederland en België.

Denken in mogelijkheden

De CROW Infradag 2022 staat in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden. Nieuwe inzichten en ideeën die we elke 2 jaar met elkaar delen tijdens de CROW Infradagen.

De CROW Infradag is voor en door de sector. Waarbij deelnemers invloed hebben op de inhoud van het congres en een bijdrage kunnen leveren aan de infrasector. Door de ingezonden papers en onderwerpen die tijdens de CROW Infradag aan bod komen, helpen vakgenoten elkaar om te denken in mogelijkheden voor een duurzame, toekomstbestendige infra. Kunnen we ook op jou rekenen?

Programma
Het inhoudelijk programma bestaat uit drie rondes van vier parallelsessies. Elke sessie heeft een thema en per sessie komen maximaal drie papers rond dat thema aan bod. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een rondleiding door het laboraratorium van Boskalis te volgen.

Gegevens

Datum:
10 november 2022
Tijd:
9:00 am tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://infradagen.nl/

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boskalis
Opijnenstraat 2
Rotterdam, 3087 CG Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden