Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene Huisvesters: Prestatieafspraken klimaatadaptatie

19 januari 2022 van 10:00 am tot 11:30 am

De Rotterdamse corporaties en gemeente Rotterdam maakten afspraken onder de titel ‘Samen bereiden we Rotterdam voor op een extremer klimaat’. Stefan Laro, Woonbron en Rosemarie van Ham, gemeente Rotterdam gaan in gesprek over het maken en uitvoeren van deze Intentieovereenkomst. De overeenkomst gaat in op de ambitie om zich aan te passen aan het veranderende klimaat. Ook een rolverdeling en samenwerkingsafspraken zijn gemaakt. Waarom vinden zij het maken van afspraken van belang, wat levert het op en welke tips en tricks geven zij mee aan andere corporaties.

De Provincie Zuid-Holland en Samen Klimaatbestendig maakte het boekje Prestatieafspraken en klimaatadaptatie in Zuid-Holland. André Rodenburg gaat in op inspirerende voorbeelden.

Yvon Lustenhouwer, Deloitte presenteert de businesscase klimaatadaptatie voor corporaties op basis van het rapport Verkenning financiële instrumenten klimaatadaptieve renovatie bij woningcorporaties.

Deze sessie is ook interessant voor directeur-bestuurders. Samenwerking tussen corporaties, gemeente, huurdersorganisatie en partners als een waterschap zijn nodig om goede afspraken te maken. Neem jouw eigen partners mee naar deze sessie en leer van de praktijk.

Gegevens

Datum:
19 januari 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-01-19-groene-huisvesters-prestatieafspraken-klimaatadaptatie

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon
088 233 3700
E-mail
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden