Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het verwerken van vezel versterkt beton

20 januari 2022 van 11:00 am tot 12:00 pm

Door het toevoegen van vezels aan het beton kunnen eigenschappen van het mariaal worden verbeterd. De bekendste zijn staalvezels maar ook bijvoorbeeld kunststofvezels, glasvezels of basaltvezels kunnen worden toegepast, al dan niet gecombineerd met traditionele wapening.

Als vezels worden toegepast, moet daar ook rekening mee worden gehouden bij het verwerken van het beton. Wanneer worden ze toegevoegd? Hoe kunnen ze worden gedoseerd? Hoe zorg je voor een homogene verdeling? Wat doet het met de verwerkbaarheid van het beton? Zijn er aanpassingen in het mengsel nodig? Kan vezelbeton worden gerecycled?

Het zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens het webinar ‘Het verwerken van vezelbeton’, op 9 december 2021. Het webinar wordt georganiseerd door Betonhuis en Betoniek en is gratis voor leden en lezers.

Sprekers zijn Bart Wight van Bekaert en Walter Speelman van Mebin. Jacques Linssen (vakredacteur Betoniek) is gespreksleider.

Gegevens

Datum:
20 januari 2022
Tijd:
11:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://betonhuis.nl/betonhuis/het-verwerken-van-vezel-versterkt-beton

Organisator

Betonhuis
Telefoon
0348 484 400
E-mail
info@betonhuis.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden