Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene Huisvesters: Toepassing biobased materialen

23 november 2022 van 10:00 am tot 11:30 am

Gerrolt Ooijman, directeur-bestuurder van Wonion en Elisabeth Ter Borg, directeur-bestuurder van FienWonen gaan in gesprek over nut en noodzaak om biobased materialen toe te passen. Waarom kies je als bestuurder voor deze toepassing, wat zijn de kansen en wat zijn de risico’s. Hoe neem je ketenparters mee of omgekeerd, hoe geef je innovatieve nieuwe partners een kans?

Vanuit de Buyersgroep biobased bouwmaterialen deelt Thomas van der Vlist, de Alliantie de ervaring met onderlinge samenwerking tussen corporaties en de bouwketen. Welke biobased materialen zijn er, hoe maak je een afweging tussen bijvoorbeeld vlas- of schapenwol of producten van de lisdodde? Wat zijn de kansen en wat zijn de belemmeringen of risico’s bij de toepassing? En hoe neem je je bestuurder en collega’s mee?

Jan Willem van de Groep zal ingaan op de winst van biobased bouwen voor het klimaat, de corporatie en bewoner. Hij neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen en de manier waarop de overheid biobased bouwen wil stimuleren en versnellen.

Deze sessie is ook interessant voor directeur-bestuurders. Samenwerking tussen corporaties en haar bouwpartners is nodig om resultaten te behalen. Neem jouw eigen ketenpartner mee naar deze sessie en leer van de praktijk.

Gratis dankzij een bijdrage van Aedes, Groene Huisvesters en het Ministerie van BZK.

Gegevens

Datum:
23 november 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-11-23-groene-huisvesters-toepassing-biobased-materialen

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon
088 233 3700
E-mail
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden