Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Platformbijeenkomst Lente-akkoord 2.0

23 november 2022 van 1:00 pm tot 5:00 pm

23 november organiseren we de tweede platformbijeenkomst van het Lente-akkoord 2.0. Met de laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen, praktijkvoorbeelden en stevige gesprekken.

Tijdens de platformbijeenkomst gaan we onder andere in op de laatste inzichten op het gebied van losmaakbaarheid en hergebruik, bespreken we hoe je lage MPG-scores kunt halen aan de hand van actuele projecten, brandveilig toepassen van biobased isolatiemateriaal, presenteren we de marktverkenning voor houten woningbouw en nog veel meer.

Dialoog en kennisuitwisseling staan tijdens deze inspirerende middag centraal. De vorige editie op 30 juni werd door de deelnemers zeer positief beoordeeld met een 8.5/10. Vooral het kennisniveau van zowel sprekers als deelnemers werd genoemd.

De bijeenkomst start om 12.00 uur met een netwerklunch. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Aansluitend vindt een borrel plaats.

Heb jij de drive om de woningbouw te verduurzamen? Meld je aan voor de bijeenkomst! We zien je graag in Amare, Den Haag op 23 november.

Gegevens

Datum:
23 november 2022
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lente-akkoord.nl/agenda/platformbijeenkomst-lente-akkoord-2-0

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden