Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – langdurige relaties: de succesfactor voor bedrijven?

25 maart 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Regelmatig bespreken we een boek in het STEMmingscafe. Hoe leuk is het dan om een (co-)auteur zelf hierover aan het woord te laten en mee in discussie te gaan.

Zeker als dat een boek is dat ingaat op een beeld dat ook in technische B2B heerst over marketing als ‘de kunst van het manipuleren van de zwakheden van de mens’.

Maar wordt het ook in een technische omgeving niet eens tijd om marketing opnieuw uit te vinden en te opereren vanuit diepere menselijke drijfveren? Een item dat zeker in een technische omgeving niet vanzelfsprekend is omdat daar rationeel denken en opereren juist de boventoon voert.

We gaan erover in discussie met Jan Callebaut. Een van de auteurs van het boek ‘Act Human’ dat in 2021 een van de genomineerde uitgaven was voor de PIM marketing literatuurprijs.

Een boek dat aantoont welke ‘errors’ de marketing van vandaag teisteren. Hoe de marketing van morgen een collectieve opdracht is en waarom chaos omarmen de toekomst van Human Activators veilig stelt.

Een aanrader om (weer) een keer voor aan te komen waaien. We ontmoeten je graag vrijdag 25 maart online.

Save the date en kom ook (weer) aanwaaien!
Je bent van harte welkom om online deel te nemen van 13.30 tot 14.30 uur.

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
25 maart 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden