Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – versnelling online sales in B2B: zegen of vloek?

19 november 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Online verkopen schieten ook in (technische) B2B als een raket omhoog. Twee op de drie bedrijven geven online dan ook meer geld uit dan twee jaar geleden. En de gemiddelde orderwaarde is met 45% gestegen.

Online sales lijkt dan ook niet alleen in tijden van lock downs een zegen. Want zoals we al eerder in het STEMmingscafé hebben besproken: online is een blijvertje.

De vraag is wel: zijn(technische) B2B bedrijven wel goed afgestemd op die groei van e-commerce? En is online sales voor de meeste bedrijven eerder een vloek?

In ieder geval blijkt uit onderzoek door Sapio Research voor Sana Commerce dat 46% van de klanten bemerkt dat vertragingen bij hun online bestellingen in de toch al problematische toeleverketen. En ervaren bedrijven ook een onevenredige toename van het aantal orderfouten.

Wat is de reden daarvan? En hoe zit het met de relatie tussen leverancier en afnemer als ergernissen over levertijden, orderfouten en miscommunicatie toenemen? We praten erover met Armand van den Bos (Sales Manager Benelux & France bij Sana Commerce).

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen? 
We ontmoeten je graag weer a.s. vrijdag tijdens het STEMmingscafé.

Meld je wel vooraf aan als je nog niet wekelijks onze uitnodiging voor deelname aan het STEMmingscafé ontvangt. Dan sturen we je na je aanmelding de deelnamelink snel toe.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
19 november 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden