Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NCBOR – Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

25 november 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

Beheren met meerwaarde

Op donderdag 25 november is het weer tijd voor het jaarlijkse feestje voor de beheerder van de openbare ruimte tijdens NCBOR 2021.

De laatste jaren zien we steeds meer waardering ontstaan voor onze fysieke leefomgeving. En daar kunnen we vanuit beheer nog meer waarde aan toevoegen; veiligheid, participatie, duurzaamheid, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en samenwerking. NCBOR 2021 staat daarom in het teken van “Beheer met meerwaarde”.

Als beheerder ken je de fysieke leefomgeving als geen ander en weet je hoe je samen met de gebruikers, samenwerkende partijen en je eigen organisatie het optimale uit de openbare ruimte haalt. Je weet meerwaarde te creëren.

Tijdens NCBOR 2021 nemen we je graag mee langs diverse onderwerpen die jou gaan helpen nog meer uit beheer te halen. Tools, kennis en een prachtig netwerk die jij kunt gebruiken om je werk makkelijker, beter én leuker uit te voeren.

Gegevens

Datum:
25 november 2021
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://events.crow.nl/ncbor/

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Traverse
Steenweg 19
Helmond, 5707 CD Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden