Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marktconforme verkoopprijs, ook bij dalende kostprijs!

21 december 2022 van 10:00 am tot 11:00 am

Hoe voorkom je dat jouw productiviteitswinst in de zak van de klant verdwijnt.

Als ondernemer wil je de winstgevendheid van jouw bedrijf vergroten. Om dit te realiseren wordt vaak hard gewerkt aan het verhogen van de productiviteit. Ondanks investeringen in verbeterprogramma’s zoals lean manufacturing, QRM  of investeringen in moderne machines en robotisering neemt de winstgevendheid vaak toch niet toe. Hoe kan dat?

De manier van verkoopprijsbepaling zorgt er vrijwel altijd voor dat de behaalde productiviteitswinst direct, onbewust, wordt weggegeven aan klanten. Dit resulteert erin dat je voor dezelfde winst, meer  omzet moet realiseren. Hiervan ben je je als ondernemer vaak niet bewust.

Tijdens dit webinar wordt inzichtelijk gemaakt hoe het komt dat je als ondernemer de winst onbedoeld aan klanten weggeeft. Tevens worden oplossingsrichtingen aangedragen om dit voor de toekomst te voorkomen, zodat productiviteitswinst gaat leiden tot een hogere winstgevendheid van jouw bedrijf.

Live webinar:

Datum: 21 december 2022
Starttijd: 10.00 uur
Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand van het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het dat u beschikt over een computer met internet verbinding.
Presentatie: De presentatie wordt na afloop van het webinar beschikbaar gesteld aan deelnemers van het webinar.
Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Gegevens

Datum:
21 december 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://teqnow.nl/agenda/webinar-marktconforme-verkoopprijs-ook-bij-dalende-kostprijs-6

Organisator

Teqnow
Telefoon
030-6053344
E-mail
info@teqnow.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden