Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MaterialDistrict

5 april 2022 van 9:30 am tot 7 april 2022 van 5:00 pm

MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) wordt dit jaar georganiseerd van 5 tot 7 april 2022. Dit is een jaarlijks evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.

Met 150 exposanten, een tentoonstelling met 250 materialen en een lezingenprogramma met 25 sprekers staat MaterialDistrict Utrecht weer bol van de materiaalinspiratie. Als enige jaarlijkse evenement voor materiaalvoorschrijvers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving zet MaterialDistrict volop in op de Circulaire Economie. 

Hoe kun je circulair bouwen? Welke materialen dragen bij aan een gezonde leefomgeving? Gaan we straks energie besparen of opwekken met slimme materialen? MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt en antwoord geeft op de belangrijkste vragen op weg naar een circulair gebouwde en ingerichte omgeving.

Gegevens

Begin:
5 april 2022 van 9:30 am
Einde:
7 april 2022 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://utrecht.materialdistrict.nl/

Locatie

Werkspoorkathedraal
Utrecht, Nederland + Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden