Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Provada

26 oktober 2021 van 10:00 am tot 28 oktober 2021 van 7:00 pm

PROVADA vakbeurs voor de vastgoed industrie

De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens drie beursdagen in de RAI in Amsterdam treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. Om in een professionele omgeving hun plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert de vakbeurs een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Het event is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

  • 20.000 m² beursvloer
  • Circa 275 standhouders
  • Ruim 26.000 bezoekers
  • Verscheidene bijeenkomsten
  • Focus op trends en innovaties
  • Alle sectoren binnen vastgoed vertegenwoordigd
  • Diverse mogelijkheden op de beurs voor beurspromotie standhouders
  • Bijeenkomsten op uw stand mogelijk
  • Diverse media (nationaal en internationaal) aanwezig

PROVADA FUTURE is hét podium voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Het is de plek voor iedereen die zich klaar wil maken voor de toekomst. Een plek waar nieuwe ideeën en verbindingen ontstaan. Een plek waar PropTech Innovators samenkomen en hun nieuwe technologieën en tools demonstreren. Tools die ons helpen om slimmer en duurzamer te werken.

PROVADA is een enthousiaste organisatie die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt met het organiseren van de jaarlijkse vastgoedbeurs. het event ziet het als haar missie om partijen in de vastgoedbranche te informeren en bij elkaar te brengen. Niet alleen tijdens de beurs, maar het hele jaar door.

Gegevens

Begin:
26 oktober 2021 van 10:00 am
Einde:
28 oktober 2021 van 7:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

PROVADA
Telefoon:
+31 (0) 30 6051424
E-mail:
info@provada.nl
View Organisator Website

Locatie

Amsterdam RAI
24 Europaplein, 1078 GZ Amsterdam Netherlands 1078 GZ Netherlands + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!