Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEM van de Master – Joriene Beks: psychologische veiligheid: must have voor je business

28 juni 2022 van 2:00 pm tot 4:30 pm

Psychologische en sociale veiligheid:
een must have voor de ontwikkeling van business.

Ze was al een keer gast aan de ST@Mtafel tijdens het STEMmingscafé: Joriene Beks. Expert op het gebied van psychologische en sociale veiligheid.

Onderwerpen die de laatste maanden door meldingen over onder meer grensoverschrijdend gedrag, ook in de boardroom van menig bedrijf op de agenda zijn komen te staan.

Maar wat is nu precies psychologische veiligheid? Wat is het verschil met sociale veiligheid? Wat betekent het voor je bedrijf? Wat kun je er aan doen? En wat is de relatie met de business development van je bedrijf?

Impact
Tijdens deze STEM van de Master gaat Joriene dieper in op de betekenis van sociale en psychologische veiligheid voor je bedrijf en vooral ook je business, En ga jezelf ook met het thema aan de slag aan de hand van ‘praatkaarten’.

Kort gezegd: Psychologische veiligheid is van essentieel belang om goede ideeën uit te wisselen op een manier waarbij iedereen in een organisatie op de één of andere manier zijn stem kan laten horen.

Want als medewerkers/collega’s zich niet veilig voelen om zich uit te spreken, ideeën te opperen, vragen te stellen, fouten bespreekbaar te maken of hun kennis en ervaring te delen, dan blijft er heel veel potentieel binnen een organisatie onbenut.

Dat kennis en kunde onvoldoende op tafel komt of zelfs het bedrijf verlaat, omdat collega’s ergens anders gaan werken. Of in onvoldoende mate aangetrokken worden omdat jongere generaties hechten aan ‘leren, autonomie en verbinden’. Elementen waarvoor een sociaal en psychologisch veilig bedrijfsklimaat van essentieel belang is.

Business belang
Het leidt ertoe dat je als organisatie niet tot die oplossingen komt die voor jouw (potentiële) klanten van belang zijn. Dat is schadelijk voor de verdere development van je business.

Een goed en gezond psychologisch en sociaal veilig bedrijfsklimaat is dan ook van groot belang voor de business en raakt ook aspecten als imago, communicatie, marketing, commercie en innovatie. En juist daar gaat Joriene tijdens deze STEM van de Master dan ook zeker verder op in.

Op locatie
Deze STEM van de Master verzorgen we in samenwerking met FESTO op locatie in Delft. En is ook online via livestream te volgen.

Deelnemen?
Deelname aan de ‘STEM van de Master’ is voor community deelnemers (eXplain en eXpand) in het programma inbegrepen.

Geen deelnemer aan één van deze programma’s? We bieden je twee mogelijkheden:
1. Eenmalige deelname. Kennismakingsaanbod € 99,- (incl. 21% btw normaal 120,–).

2. Of overweeg direct deelnemer te worden. We zetten er graag een boompje met je over op!

Meer informatie over deze STEM van de Master en hoe je kunt aanmelden voor deelnemr vind je via onderstaande link.

Meer informatie en aanmelden voor deelname

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Op locatie of online te volgen
Minervum 7360
Breda, 4817 ZG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden