Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Vabotech

29 juni 2022 van 9:00 am tot 1 juli 2022 van 5:00 pm

Vabotech – Beurs voor bouw, installatie en elektrotechniek

Vabotech vakbeurs (Vakbeurs Bouw & Techniek) is een nieuw en uniek vakevenement waar je alles kunt vinden en ontdekken over wat ons vakgebied zo mooi maakt. Techniek staat centraal in een veranderende bouwwereld. Geen enkel los onderdeel van de bouwketen kan dit alleen oplossen. Meer dan ooit moeten bouwers, installateurs en elektrotechnici samen met de toeleveranciers innoveren. De bouwwereld verandert hard; procesoptimalisatie, verbetering van het bouwproces en digitalisering zijn niet meer weg te denken. Maar ook gereedschap wordt steeds beter en zijn de (steeds meer elektrische) bedrijfswagens inmiddels echt vergelijkbaar met personenauto’s.

Het is nu of nooit; het omarmen en implementeren van innovaties en nieuwe manieren om te bouwen en installeren is noodzaak om de boot op middellange termijn niet te missen. Vabotech 2022 is de plek waar alle disciplines samenkomen en kunnen werken aan oplossingen.

Voorbeelden van expertisegebieden die relevant zijn voor de beurs

 • Bouwgereedschap
 • Bouwmaterialen
 • Bouwmaterieel
 • Werkkleding
 • Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
 • Gips, verf, hout, beton, glas, tegels
 • Digitalisering van de bouw
 • W-installatie
 • Elektrotechniek
 • Hang- en sluitwerk

Waarom de Vabotech bezoeken?

Vabotech is er volledig op ingericht om jou te helpen de specifieke bedrijfsprocessen te verbeteren met advies, kennis en producten die nieuwe en waardevolle inzichten opleveren. Zowel de inhoud als de manier waarop de Vabotech is georganiseerd, hebben dit doel. Er zijn drie concrete manieren waarop je jouw kennis kunt verrijken en verdiepen: een bezoek aan een breed scala aan exposanten, een seminargedeelte met presentaties van interessante sprekers en door elkaar te ontmoeten om te praten over de uitdagingen in ons vak.

Het is bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken door een bezoek aan Vabotech. Er zullen vanuit alle hoeken slimme, innovatieve oplossingen en inzichten op je afkomen. Het is een onmisbaar evenement voor iedere professional in de bouw en techniek.

Indeling vakbeurs

Hal 1 Gereedschap, Kleding, Automotive, Bouwmaterieel, Bouwmaterialen, Installatietechniek (HVAC)
Hal 2 ICT, Digitalisering, Industrialisering
Hal 3 Bouwmaterialen, Renovatie
Hal 5 Elektrotechniek, Meet- & regeltechniek, Water & sanitair

Vabotech wordt georganiseerd door United Construction Fairs uit Ede. Vabotech 2022 is een vakbeurs waar bouw, w-installatie en elektrotechniek samenkomen voor productinnovaties, bouwmaterieel, bouw- en installatiemateriaal en gereedschappen, maar ook voor bedrijfskleding en bedrijfswagens. Bouw en techniek staan centraal, Vabotech is er voor de mensen die het maken in de gebouwde omgeving, management, medewerkers en zelfstandige professionals.

 

Gegevens

Begin:
29 juni 2022 van 9:00 am
Einde:
1 juli 2022 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://vabotech.nl/

Organisator

United Construction Fairs
Telefoon
+31 318 769 233
E-mail
info@unicf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
Amsterdam, The Netherlands 1078 GZ Netherlands
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden