Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toekomstwaarde vastgoed

7 februari 2023 van 3:00 pm tot 5:00 pm

In 2020 (midden in één van de coronagolven) hebben NEVAPde Koninklijke Metaalunie, Brink Management / Advies en de Bouwcampus sessies georganiseerd rondom het thema TOEKOMSTWAARDE VAN GEBOUWEN. In de sessies is ingegaan op de methodiek rondom het bepalen van toekomstwaarde van het gebouw en hebben we input opgehaald voor de uitwerking naar concrete tooling rondom deze methode.

Eind dit jaar (2022) is het daadwerkelijk maken van de tools afgerond en begin februari 2023 zullen wij een lanceringsevent voor de ‘flexibiliteitsscan’ voor toekomstwaarde van gebouwen organiseren.

In deze bijeenkomst zal de algemene theorie over toekomstwaarde van gebouwen en adaptief vermogen worden toegelicht en zal de tool gedemonstreerd worden. In kleinere groepen is er vervolgens mogelijkheid om aan de slag te gaan met de tool en kunnen specifieke vragen beantwoord worden.

Gegevens

Datum:
7 februari 2023
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevap.nl/agenda/toekomstwaarde-vastgoed/

Organisator

NEVAP
Telefoon:
030-6585002
E-mail:
info@nevap.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nieuwegein
Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!