Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toekomstwaarde vastgoed

7 februari 2023 van 3:00 pm tot 5:00 pm

In 2020 (midden in één van de coronagolven) hebben NEVAPde Koninklijke Metaalunie, Brink Management / Advies en de Bouwcampus sessies georganiseerd rondom het thema TOEKOMSTWAARDE VAN GEBOUWEN. In de sessies is ingegaan op de methodiek rondom het bepalen van toekomstwaarde van het gebouw en hebben we input opgehaald voor de uitwerking naar concrete tooling rondom deze methode.

Eind dit jaar (2022) is het daadwerkelijk maken van de tools afgerond en begin februari 2023 zullen wij een lanceringsevent voor de ‘flexibiliteitsscan’ voor toekomstwaarde van gebouwen organiseren.

In deze bijeenkomst zal de algemene theorie over toekomstwaarde van gebouwen en adaptief vermogen worden toegelicht en zal de tool gedemonstreerd worden. In kleinere groepen is er vervolgens mogelijkheid om aan de slag te gaan met de tool en kunnen specifieke vragen beantwoord worden.

Gegevens

Datum:
7 februari 2023
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevap.nl/agenda/toekomstwaarde-vastgoed/

Organisator

NEVAP
Telefoon
030-6585002
E-mail
info@nevap.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nieuwegein
Nederland + Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden