Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

24 februari 2022 van 10:00 am tot 11:30 am

Wat betekent de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen voor jouw corporatie? Wat verandert er in jouw rol als opdrachtgever, wat gaat er anders in het bouwproces? En hoe vul je de rol van kwaliteitsborger dan in?
De nieuwe wet gaat in op 1 juli 2022. Wil je goed zijn voorbereid, schrijf je dan in voor de webinar Kwaliteitsborging voor het bouwen. We gaan hier in op vragen als: hoe verhoudt een corporatie zich tot de kwaliteitsborger? Wie contracteert de kwaliteitsborger? Welke verschillende kwaliteitsborgingsinstrumenten zijn er? Wat als je zelf al een kwaliteitssysteem hebt?

Ook op het gebied van het bouwrecht gaat er het nodige veranderen. Hoe gaan de aansprakelijkheidsregelingen (UAV, DNR, UAV-GC) werken onder deze nieuwe wet? Wie wordt waarvoor verantwoordelijk als er iets misgaat in de bouw? Ook daarop willen we in deze webinar antwoord geven.

Haje van Egmond van het ministerie van BZK neemt ons mee in het overall verhaal van de wet. Jacques van der Krogt van Woningborg gaat in op de rol van de kwaliteitsborger in het bouwproces, en VBTM-advocaten gaat in op de actuele zaken van het bouw en contractrecht onder de WKB.

Gegevens

Datum:
24 februari 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-02-24-webinar-wet-kwaliteitsborging-voor-het-bouwen

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon
088 233 3700
E-mail
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden