Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boost je productiviteit met ChatGPT en Co-Pilot (Bing AI)

25 juni 2024 van 9:00 am tot 12:30 pm

299.00€

Met ChatGPT en Bing AI kun je niet alleen alledaagse taken zoals het opstellen van een brief en het samenvatten van teksten heel simpel automatiseren. Maar ook gemakkelijk vertalingen maken en zelfs computercodes genereren.

Daarnaast kunnen ChatGPT en Bing AI ook helpen bij het opstellen van een plan, het schrijven van een artikel, een rapport of een persbericht. AI maakt ook het voorspellen van trends, het analyseren van grote hoeveelheden (productie)data en nog eindeloos veel meer. Niet voor niets neemt het gebruik van deze vorm van kunstmatige intelligentie razendsnel toe. Ook in een productie-omgeving.

Doel workshop
De ‘Snelcursus ChatGPT en Bing AI’ biedt de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om deze tools optimaal te benutten. In een halve dag tijd krijgen de deelnemers:

  •  onmisbare inzichten waarmee ze meteen aan de slag kunnen;
  •  handreikingen om de productiviteit met sprongen te verhogen!

Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor mensen met uiteenlopende functies: van administratief medewerker tot accountmanager, van klantenservicemedewerker tot marketeer, van financieel deskundige tot productontwikkelaar en van algemeen directeur tot operationeel verantwoordelijke. Kortom: iedereen binnen een organisatie.

Om deel te kunnen nemen, heb je alleen basiskennis van Windows of MacOS nodig.

Leerresultaat
Bij deze workshop maken deelnemers zowel kennis met ChatGPT als Bing AI. Dat is een belangrijk verschil met andere trainingen. Daarbij wordt vaak alleen ChatGPT gebruikt. Waar ChatGPT bijvoorbeeld heel sterk is in converseren, heeft Bing AI rechtstreeks toegang tot internet. Kennis van beide is dus onmisbaar.

Datum
Deze workshop wordt bij voldoende deelnemers gehouden op de aangegeven datum en daarbij genoemde tijdstip.

Prijs & facturatie
Deelname aan deze workshop bedraagt € 299,00 exclusief 21% btw per persoon. Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 249,00 exclusief 21% btw.

Direct aanmelden kan hier

Gegevens

Datum:
25 juni 2024
Tijd:
9:00 am tot 12:30 pm
Kosten:
299.00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/snelcursusai-open-inschrijving/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht
De adres gegevens ontvang je na aanmelding Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden