Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouw- en infraprojecten In control met BPM (tip)

10 november 2022 van 9:30 am tot 1:00 pm

Is uw bouwbedrijf in control met bouw- en infraprojecten of valt er nog veel te winnen? Waarom hebben de 5 grootste bouwbedrijven van Nederland gekozen voor Sensus process management? Hoe organiseert u een certificering binnen uw bouwbedrijf?  Hoe werkt u als bouwonderneming bij ieder project volgens dezelfde standaard?

Deze vragen en meer worden beantwoord op donderdag 6 oktober tijdens het seminar Bouw- en infraprojecten in control met BPM. Tijdens 3 interactieve sessies leggen wij uit hoe bouwbedrijven in control zijn met Sensus BPM Online. Maak kennis met ons Bouw Referentiemodel gebaseerd op ISO 15288 & 15504/33020. Daarnaast  geven wij aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij bouw- en infraprojecten.
In control zijn? Het kan met Sensus BPM Online!

Deelname is geheel gratis., Het vindt plaats in Het Logement aan de Vecht in Breukelen, een prachtige locatie. Het seminar is van 9:30 tot 13:00, waarna we afsluiten met een heerlijke lunch.

Programma

09:00 – 09:15 Introductie Sensus process management

  • Paul Klaassen vertelt kort over Sensus process management en waarom Sensus al vele jaren actief is in de bouw- en infra wereld.

09:15 – 10:15 Procesreferentiemodel voor de Bouw

  • Deze sessie wordt verzorgd door Yvo Zollner en zal gaan over de inrichting van een kwaliteitssysteem met behulp va het procesreferentiemodel voor de bouw gebaseerd op de ISO 15288 & 15504/33020 standaarden.

10:15 – 11:15 Kwaliteit in de praktijk 

  • Dirk Pfauder vertelt als kwaliteitsauditor in deze sessie over zijn praktijkervaring van de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij o.a. de bouw van de Nieuwe Zeesluis in IJmuiden en de Afsluitdijk.

11:15 – 12:00 Introductie Sensus BPM Online

  • Tijdens deze sessie legt Paul Klaassen uit hoe de eenvoud van Sensus BPM Online uw bouwbedrijf verder kan helpen bij het creëren van draagvlak. Hierbij is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zijn betrokken bij het beschrijven van processen in Sensus BPM Online.

12:00 – 13:30 Lunch 

  • Tijdens de lunch is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan de presentatoren.

Kortom een interessante sessie op een toplocatie aan de Vecht bij Breukelen, vlakbij de A2 dus prima aan te rijden. Aanmelden voor dit kosteloze seminar kan via het formulier.

Meer informatie en aanmelden

Organisator

Sensus process management
Telefoon
+31 (0)88 888 7777
E-mail
info@sensus-processmanagement.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Logement aan de Vecht
Straatweg 30
Breukelen, 3621 BN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612860234
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden