Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwen met beleid: waarom digitaliseren werkt?

22 april 2022 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Weet jij als aannemer in de bouw hoeveel je werkelijke kosten per uitgevoerd werk zijn? Voor bouwbedrijven is digitalisering een perfect hulpmiddel om altijd inzage te hebben in de voortgang van projecten en de kosten. Eisma Bouwmedia houdt in samenwerking met Exact Software op donderdag 22 april het gratis webinar ‘Bouwen met beleid; waarom digitaliseren werkt?’ Het webinar wordt opgenomen in Studio Eisma en is vanaf 12.30 uur live te bekijken.

Als ondernemer in de bouw wil je te allen tijde een duidelijk overzicht van de voortgang van je projecten en van de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je snel schakelen. Vaak ontbreekt een dergelijk actueel realtime overzicht omdat er nog op papier of in Excel wordt gewerkt. Werken op papier en in Excel zorgt naast het gebrek aan overzicht en inzicht dat je ook meer tijd kwijt bent aan je administratie. De vele handmatige handelingen kosten veel tijd en leiden tot onnodige fouten.

De oplossing? Het stroomlijnen en digitaliseren van de administratieve processen. In het webinar vertellen we je waarom digitaliseren werkt en hoe je dit het best aanpakt. Joppe Duindam, coördinator verenigingszaken Bouwend Nederland, deed onderzoek naar digitalisatie in de bouw. Aan de hand van de onderzoeksresultaten gaat hij dieper in op de uitdagingen die deze digitalisering met zich meebrengt.

Praktijkervaring

Adriaan Bossenbroek, directeur Krijgsman Bouw, besloot ook om te gaan digitaliseren. Waarom was dit nodig? Met welke ontwikkelingen werd hij geconfronteerd en hoe kijkt hij nu terug op deze stap? Bossenbroek neemt de kijker mee aan de hand van zijn praktijkervaring.

Tips en tricks

Hielke Rijpstra, is als product manager bij Exact bouw7 nauw betrokken bij de ontwikkeling van bouwsoftware. Vanuit zijn functie vertelt hij over de kansen die digitalisering biedt. “Neem bijvoorbeeld de ‘verborgen kosten’ zoals diendmatige handelingen, dubbele handelingen en onnodige fouten. Bouwbedrijven zien dit vaak als algemene kosten terwijl het feitelijk ook projectkosten zijn. Een klant van Exact bouw7 heeft berekend dat hij iets van 42 euro administratiekosten per werkbon had (en dat x 3000 per jaar). Ik geef tips en tricks om digitalisering optimaal in je voordeel te laten werken.”

Het gratis webinar is op donderdag 22 april om 12.30 uur live te volgen. Aanmelden kan via deze link: https://www.bouwwebinar.nl/webinar/bouwen-met-beleid-waarom-digitaliseren-werkt/

Gegevens

Datum:
22 april 2022
Tijd:
12:30 pm tot 1:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwwereld.nl/webinars/bouwen-met-beleid-waarom-digitaliseren-werkt/

Organisator

Eisma Media Groep
Telefoon
+31 88 29 44 700
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden