Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corporatiedag

11 oktober 2022 van 8:30 am tot 5:00 pm

Deze activiteit is uitsluitend bedoeld voor Aedes-leden.

Kennis uitwisselen, elkaar fysiek weer ontmoeten en elkaar bijpraten over wat we dagelijks doen. Dat kan eindelijk weer. Heb jij dit ook zo gemist? Kom dan naar de Corporatiedag 2022!

Let’s team up!

Tijdens de Corporatiedag 2022 kijken we samen naar de toekomst: hoe bouwen we met elkaar aan een sterke en waardevolle sector? Aan leefbare wijken met voldoende duurzame en betaalbare woningen?

Al die ontwikkelingen en plannen vragen van jou en je collega’s nieuwe kennis en kunde, visie, veranderkracht en aanpassingsvermogen. We bieden je een gevarieerd programma met een heleboel workshops, daar zit ongetwijfeld iets bij van jouw gading. Bekijk het programma en reserveer snel je plek!

De rode draad in het programma is ons dagelijks en bijzondere werk. Hoe bied je de veelheid aan opgaven nu samen slim het hoofd? En doe je dat nu anders omdat versnellen het devies is en de tijdsdruk is verhoogd? Daarom trapt Björn Kuipers, topscheidsrechter en ondernemer de dag af, met aanstekelijk enthousiasme en rake voorbeelden.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2022
Tijd:
8:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-10-11-corporatiedag-2022

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon
088 233 3700
E-mail
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
s-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden